26/11 FOLKEBIBLIOTEKET med Gunnar Berge & Rasmus Graff





















Attåt / Folkebiblioteket - Paal Bjelke Andersen
Det norske forlag Attåt drives af digteren Paal Bjelke Andersen, som arbejder i rum46 i udstillingens første uge, hvor han vil producere de første udgivelser i tre nye serier med chap books: Attåt Pamflett (Mikkel Bolt), Attåt Micro Archives (Vanessa Place) og Attåt Ad Hoc (Arne Borge & Jørn H. Sværen). 

Paal Bjelke Andersen står endvidere bag arrangementsserien Folkebiblioteket som præsenterer et foredrag om pragmatisk, aktivistisk poesi av Gunnar Berge d. 26. november. Foredraget er baseret på bogen Klippe, lime. kopiere - teoriDerudover vil der være oplæsning med Gunnar Berge og Rasmus Graff.

Gunnar Berge er filosof, medlem av redaktionskomiteen for det svenske tidsskriftet OEI og har oversat og skrevet om en række franske poeter. I 2009 udgav han Midt i – fransk filosofi i dag (Gasspedal & Audiatur). Sammen med Jørn H. Sværen stod han for den norske oversættelse af Claude Royet-Journouds Tetralogi (H Press).

Rasmus Graff er digter, kritiker og redaktør. Rasmus Graff arbejder konceptuelt med læsning og tekstproduktion i sine værker, som ganske ofte tilmed udsættes for både visuelle og lydlige bearbejdninger, og ofte i samarbejder - eksempelvis med kollektivet yoyooyoy. Graff har udgivet en række hæfter og pamfletter bl.a. på det midlertidige forlag 28/6 [2008-2009] han selv var med til at starte og senest bogen Folkets Prosa på After Hand. Endvidere har han med jævne mellemrum essay i det norske tidsskrift Vagant. 

lørdag d. 26. november [kl. 16:00– ] 
rum46 / studsgade 46 / århus
 Folkebiblioteket med Gunnar Berge [no],  Paal Bjelke Andersen [no] & Rasmus Graff [dk].